The perfect size is the one that fits you best

Jouw perfecte maat is degene die het beste bij je past. Het gaat niet om de maat op het label, maar om hoe je je voelt in je kleding.
Of je nu XXS, XXL of iets daartussenin draagt - vind de perfecte pasvorm die voelt alsof hij speciaal voor jou gemaakt is. 

Onze collectie is ontworpen met verschillende lichaamstypes in gedachten.
Zowel vrouwen als mannen komen in zoveel verschillende verhoudingen. Twee mensen met dezelfde maat kunnen in lengte 20cm verschillen waardoor het er visueel toch helemaal anders uitziet. Daarnaast speelt ook nog de persoonlijke voorkeur een rol:
draag je iets graag strakker of net wat losser.

Deze verschillen merken we dagelijks in onze winkels, maar reflecteren zich ook bij onze collega’s voor en achter de schermen.
Daarom kozen we de modellen voor deze shoot in ons eigen team. De professionele modellen dragen op de webshopfoto’s steeds maat small.
Onze collega’s poseren in hun eigen maat, van XXS tot XXL. 

Wat valt op? Dat je op basis van de foto’s eigenlijk niet kan afleiden welke maat iemand draagt.
Conclusie: de juiste maat is de maat die goed zit en je goed in je vel doet voelen.
Geen beter bewijs voor de kracht van kleding. 

Kan shoppen dan toch positief therapeutisch zijn voor het zelfbeeld?
Wij vinden van wel, maar we laten het je graag zelf ontdekken.
Ons team in de winkels staat alvast voor je klaar om je als echte ervaringsexperten te begeleiden.

VICTOR


Victor is allround handyman.

Victor is normaal gebouwd, maar heeft een lengte van 2m05. Broeken en hemden vinden die lang genoeg zijn, is niet evident. Hij draagt maat XL of XXL, waardoor de broeken uit de mannencollectie toch voldoende lang vallen, de mouwen van de hemden werden opgerold als creatieve oplossing. 

TIJMEN


Tijmen is webshopmedewerker. 

Tijmen is 1m74 en draagt als standaardmaat S. De trui Asmara valt klein en draagt hij daarom in L voor een comfortabele fit. Om dezelfde reden draagt hij jas Dwight in XL.

Sofia


Sofia is maintenance coordinator.

Sofia is 1m58 en draagt XS. Ze heeft een voorkeur voor aanpassende catsuits, zoals de combinatie van Etienne en Edson. Ook de kortere jurken en rokken van de collectie zijn een perfect fit.

Katrin

Katrin is COO.

Katrin is 1m74 en draagt maat M, in bovenstuks meestal S. Katrin zie je bijna altijd in toon-op-toon looks, zoals de Davos blazer en Zoëlla broek of Enzo broek met de Madrid trui in dezelfde kleur.

Suzan

Suzan is brand manager.

Suzan is 1m72 en draagt maat L, in bovenstuks soms ook M. Ze houdt van afwisseling en draagt daarom 4 verschillende type broeken, waarmee ze veel verschillende combinaties kan maken. 

Veerle

Veerle is verkoopster in de flagship store in Antwerpen.

Veerle is 1m57 en draagt maat XXS waar mogelijk, anders XS. Maat XXS behoort nog niet zo lang tot het aanbod, maar is in het leven geroepen voor ‘petite’ types zoals Veerle die vragende partij waren voor deze maat. De meeste broeken en rokken bieden we aan in maat XXS, omdat een goed passend onderstuk onontbeerlijk is voor een geslaagde outfit. In de bovenstuks draagt Veerle XS. 

Mirja

Mirja is shop manager van de winkel in Knokke.

Mirja is 1m78 en draagt maat XL en XXL. Door de goede kennis van haar eigen maat, kan ze ook perfect klanten met hetzelfde lichaamstype verder helpen in de winkel. Mirja experimenteert graag en gaat dan ook kleur en verschillende pasvormen niet uit de weg.

Lion

Lion is retail manager.

Lion is 1m86 en draagt in bovenstuks L, zijn broeken draagt hij graag ruimvallend in XXL. De mannencollectie kwam er grotendeels op zijn vraag, Nathalie’s zoon is dan ook een van de grootste ambassadeurs van deze lijn. 

Bedankt team!

Zonder ons team was deze size shoot niet mogelijk geweest.

Het zijn de beste 'real life' Nathalie Vleeschouwer ambassadeurs. Niet alleen tijdens de week van de Belgische mode, maar elke dag van het jaar dragen ze op hun manier bij aan de collectie en dragen ze de filosofie van de collectie uit.

We hopen dat jij je hierin ook kan terugvinden.