BACK TO WORK

MET TEAM NATHALIE VLEESCHOUWER

Onze collega’s staan altijd als eerste in de lijn voor de nieuwe collectie. Wekenlang wordt er gediscussieerd over welke looks ze willen dragen en hoe ze de stuks hopen te kunnen combineren om zoveel mogelijk verschillende outfits te kunnen maken met een beperkt aantal stuks. De plannen wisselen meermaals, want door elkaar te zien passen, borrelen er altijd nieuwe ideeën en combinaties op.

Dat zie je ook gereflecteerd in deze reeks: de bermuda en het popeline hemd zijn ongekend populair!

TESSA

sales representative

Tessa gaat voor een casual chique look, ideaal voor de combinatie bureauwerk en klantenbezoek.

Ze draagt de Davos blazer in maat L voor een oversizede look, hemd Esther en bermuda Eddie draagt ze in M.

Tessa toont nu al hoe je de bermuda perfect herfst-proof maakt: met hoge laarzen.

LioN

retail manager

Lion draagt de Egon krijtstreep broek maat XXL in combinatie met een hemd uit de mannencollectie in L. De zachtlila kleur van het hemd is een tint die opvallend goed staat bij mannen, mark our words!

De mannencollectie komt begin september online en in de winkels.

Vicky

development & production

Vicky draagt de Eddie bermuda zomers met het Carol hemd in maat L.

Ze koos bewust voor een neutrale zwart-wit look, zodat ze deze stuks makkelijk nog anders kan combineren.

suzan

brand manager

Suzan houdt van opvallende en toch praktische looks.

Ze heeft al veel denimstuks in haar kast en koos daarom voor deze atypische cargobroek. Het Emmelie hemd vindt ze een echte eyecatcher, maar omdat de print op de rug zit, is het niet een stuk waar je snel op uitgekeken bent. In de winter zal ze er dun truitje onder dragen of een hele dikke oversizede bovenop. Ze draagt haar outfits graag los en koos haar gebruikelijke maat L.

lynn

fotograaf en content creator

Lynn zat al weken te wachten op de jumpsuit die recent geleverd werd.

De aanpassende fitting was even wennen, maar met wat aanmoediging van haar collega’s is ze er toch voor gegaan. Ze draagt deze in maat S.

elisabeth

backoffice

Elisabeth houdt van tijdloze looks en koos dit seizoen voor de krijtstreep Egbert broek in combinatie met hemd Esther. Ze koos beide stuks in haar gebruikelijke maat S. Wanneer het kouder wordt, voegt ze als extra laagje een wollige trui toe.

Sander & Yasin

shipping & logistics

Sander & Yasin werken in het magazijn, voor hen moet kleding vooral praktisch zijn. Ze verrasten de collega’s dan ook in hun keuze voor de modieuze hemden. Yasin koos voor hemd Des in hemelsblauw, Sander voor Elesto in een streeppatroon. Ze dragen beiden maat S.

Aline

backoffice webshop

Aline koos als eerste van alle collega’s voor de bermuda (in twee kleuren) en werd dus een echte trendsetter. Ze koos voor neutraal zwart en combineert het met gestreept hemd Daan, beide in maat S.

Wanneer het kouder wordt, neemt ze zich voor de bermuda te combineren met stijlvolle kousen in haar lage laarsjes.

Gaël

backoffice webshop

Gaël houdt van down-to-earth looks.
Ze combineert de Ernesto denim broek met de gebreide Majuro vest die haar tijdens haar ochtendritje op de fiets naar het werk al handig van pas kwam. Voor de broek koos ze haar gebruikelijke maat S, de vest koos ze in maat XL voor een relaxed oversized gevoel.

AN

patroonmaakster en modeliste

An houdt van elegante pasvormen en viel op jurk Elena in maat S. An kennende, is ze nu al op zoek naar een kousenbroek én schoenen in exact dezelfde kleur als de jurk voor een perfecte monochrome look, haar handelsmerk.

katrin

COO

Katrin ging voor de combinatie van bermuda Eddie in het zwart met hemd Esther in hemelsblauw, beide in maat S. Katrin is gekend als mix-and-match queen en werkt haar outfit graag af met bijpassende accessoires. Ze draagt de Dallie slip-ons van de zomercollectie, gebruikt de XL-shopper als laptopzak en werkt het geheel af met zilveren juwelen van Belgische merken.

 

Victor

handyman

Praktische kledij is een noodzaak in Victor zijn functie.
Hij koos net als Lion voor de Egon krijtstreep broek in een comfortabele stretchkwaliteit in maat XL.

felix

head of visuals

Dat Felix eraan komt, weten de collega’s altijd wanneer ze haar hond Oscar zien verschijnen. Deze kleine ‘happiness manager’ is élke dag enthousiast om naar kantoor te komen. Felix combineert de populaire Eddie bermuda met het Emmelie hemd waarvoor ze de arm-tot-arm print zelf tekende en draagt beide stuks in XXL.

We hopen dat ons enthousiasme over de nieuwe collectie je mag inspireren om er zelf mee aan de slag te gaan!

Heb je toch wat hulp nodig, dan staat ons verkoopsteam in de zes brandstores alvast voor jullie klaar met raad en daad.

Alvast een geslaagde back-to-work gewenst!